Software : Swiftpage : Swiftpage Act!

Swiftpage Act!

Versie
17
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Beheer contacten, klanten, agenda's en activiteiten
  • Automatiseert uw verkoopproces
  • Organiseert notities en klantgeschiedenis
  • biedt e-mail en sociale marketing
  • Integreert met Gmail, Dropbox en Outlook

Swiftpage Act! is een customer relationship management (CRM) tool voor Windows. Het is ontworpen om individuen, verkoopteams en kleine bedrijven te helpen inzichtelijke beslissingen te nemen, zich voor te bereiden op interactie en de productiviteit te verhogen. Het was voorheen bekend als Sage ACT maar veranderde in Act! in 2013.

Doe! biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen om u te helpen productiever te worden in uw interactie met klanten. De applicatie stelt u in staat om contacten, klanten, kalenders, activiteiten en potentiële kansen te beheren. Om u te helpen uw communicatie te stroomlijnen, kan de software worden geïntegreerd met populaire toepassingen, zoals Gmail, Google Contacten, Dropbox en Microsoft Word, Excel en Outlook. Handelen! helpt u niet alleen klanten te beheren, maar ook uw verkoopproces te automatiseren, helpt u bij het organiseren van uw notities en klantengeschiedenis en biedt e-mailmarketing en sociale integratie.

Voor een extra prijs Act! biedt Act! Cloud Essentials, waarmee u uw contacten, notities, activiteiten en geschiedenis in de cloud kunt consolideren. Met de service kunt u ook verbinding maken met potentiële klanten vanaf één locatie die overal toegankelijk is vanaf verschillende apparaten.

Act! is een populaire softwaretool voor het beheren van klantrelaties en helpt bij het stroomlijnen van uw gehele verkoopproces. Het biedt nuttige beheerfuncties en integreert met populaire applicaties die u al gebruikt, zoals Gmail, Outlook en Word. En hoewel het misschien niet de meest robuuste CRM-service is die beschikbaar is, is Swiftpage Act! nog steeds een pak slaag voor de kosten.

Bijgewerkt: 9 juli 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.adf – ACT! Data File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Swiftpage Act! 17

Ondersteunde bestandstypes
.ADT ACT! Document Template
.ALF ACT! Lookup File
.DBF Database File
.DBT Database Text File
.IML ACT! Internet Mail Message
.IMA Sage ACT! Email Message
.PAD ACT! Database Pointer File
.WPA ACT! Word Processing Document
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.BAK ACT! Backup File
.WPD ACT! 2 Word Processing Document
.DET Sage ACT! 5 Email Message