Hoe kan ik wijzigen welk programma een bepaald bestand op een Mac opent?

(Klik hier voor Windows-instructies.) Mac OS X maakt het gemakkelijk om te veranderen bestand verenigingen , die bepalen welke programma’s worden gebruikt om verschillende bestandstypen te openen. U kunt de instelling voor afzonderlijke bestanden of alle bestanden van een specifiek bestandstype wijzigen. Individuele bestanden Om te veranderen wat programma een specifiek bestand wordt geopend, moet u eerst informatie … Read moreHoe kan ik wijzigen welk programma een bepaald bestand op een Mac opent?

Hoe toon of verberg ik bestandsextensies op een Mac?

( Klik hier voor Windows instructies. ) Mac OS X stelt u in staat om aan te tonen of te verbergen bestandsextensies voor afzonderlijke bestanden of het beeldscherm extensies voor alle bestanden. individuele bestanden Als je wilt laten zien of een uitbreiding voor een enkel bestand te verbergen, eerste informatie venster van het bestand te openen. U kunt … Read moreHoe toon of verberg ik bestandsextensies op een Mac?

Hoe kan ik wijzigen welk programma een bepaald bestand in Windows opent?

( Klik hier voor Mac instructies. ) Om te veranderen wat programma opent een bepaald bestandstype in Windows XP, moet u het veranderen bestandskoppeling . Om het bestand vereniging voor een specifiek bestand wilt wijzigen, moet u eerst de eigenschappen van het bestand te bekijken. U kunt de eigenschappen van een bestand bekijken door het bestand te selecteren en te … Read moreHoe kan ik wijzigen welk programma een bepaald bestand in Windows opent?

Hoe toon ik bestandsextensies in Windows XP?

 (View-instructies voor Windows 8 of Mac OS X ) Standaard worden extensies voor bekende bestandstypen verborgen in Windows XP. Echter, kunt u deze instelling wijzigen zodat bestandsextensies worden getoond voor bestanden in een bepaalde map of voor alle bestanden op uw harde schijf. Om bestandsextensies te laten zien, eerst een map opent op uw harde schijf, zoals ” This computer ‘Of’ Mijn Documenten .” Selecteer … Read moreHoe toon ik bestandsextensies in Windows XP?

Kan meer dan één programma dezelfde bestandsextensie gebruiken?

There are tens of thousands of computer programs available. This means there are also tens of thousands of file extensions. Because there is no centralized database for file extensions, many times these file extensions overlap. That is, one file extension might be used by multiple programs. The correlation between a file extension and the program … Read moreKan meer dan één programma dezelfde bestandsextensie gebruiken?

Kan ik de extensie van een bestand wijzigen?

Over het algemeen, het veranderen van de extensie van een bestand dat is geen goed idee. Veranderen van bestandsextensies is meestal niet nodig omdat files meestal al over de juiste extensie. Wanneer u dubbelklikt op een bestand met de juiste extensie heeft, zal het te openen met het juiste programma. Bijvoorbeeld, een bestand met een .TXT zal uitbreiding openen in … Read moreKan ik de extensie van een bestand wijzigen?

Wat is een bestandsextensie?

Een bestandsextensie is het achtervoegsel na de punt aan het einde van een bestandsnaam, zoals .txt, .jpg en .zip. De bestandsextensie geeft de bestandstype van het bijbehorende bestand. Bijvoorbeeld, de “.txt” extensie van de bestandsnaam “Article.zip“links weergegeven geeft aan dat het een tekstbestand is. Op dezelfde manier”Mountain.jpg“is een JPEG-afbeeldingsbestand en”Archive.zip“is een gecomprimeerd archief. Door de meest gebruikte … Read moreWat is een bestandsextensie?