Wat zijn enkele veelgebruikte webbrowsers?

Hoewel slechts twee of drie browsers domineren de web browser markt, zijn er veel verschillende webbrowsers beschikbaar. Als uw huidige browser de ervaring die je wilt niet voorziet, is het misschien de moeite waard om een andere te proberen. Hieronder is een lijst van webbrowsers beschikbaar voor Windows, Macintosh en Linux-platforms. ramen Bedrijf* programma Notes avant Force Vóór-browser Multi-window … Read more Wat zijn enkele veelgebruikte webbrowsers?

Wat zijn enkele veel voorkomende videospelers?

Video-bestanden kunnen in een aantal verschillende formaten worden opgeslagen. Sommige zijn universeel en kan gespeeld worden door een groot aantal programma’s, terwijl anderen zijn eigen formaten dan kunnen alleen worden afgespeeld met behulp van een specifiek programma. Hieronder is een lijst van video-spelers die veel verschillende video formaten afspelen. ramen Bedrijf* programma uitbreidingen Notes CyberLink PowerDVD n … Read more Wat zijn enkele veel voorkomende videospelers?

Wat zijn enkele veel voorkomende audiospelers?

Veel programma’s zijn beschikbaar voor het afspelen van audio-bestanden op Windows, Mac en Linux-gebaseerde systemen. Omdat er zo veel audio-formaten, is het nuttig om meer dan een audio speler op uw computer. Hieronder is een lijst van het afspelen van audio programma’s voor Windows, Macintosh en Linux-platforms. ramen Bedrijf* programma uitbreidingen Notes Cowon JetAudio Basic n / … Read more Wat zijn enkele veel voorkomende audiospelers?

Wat zijn enkele veelvoorkomende beeldviewers?

Beelden kunnen komen in vele soorten formaten, dus gelukkig is er geen tekort aan het bekijken programma’s. Hieronder is een lijst van gemeenschappelijke image viewers en editors voor de Macintosh en Windows-platforms. ramen Bedrijf* programma Prijs * Notes ACD Systems ACDSee Photo Manager $ 49,99 Foto editor die het touch-up functies en effecten bevat; kan gebruikt worden … Read more Wat zijn enkele veelvoorkomende beeldviewers?

Wat zijn enkele veelgebruikte teksteditors?

Van basis plain text editors tot geavanceerde tekstverwerkingsprogramma’s, zijn er veel programma’s beschikbaar zijn voor bewerken van tekst documenten te bekijken en. Verschillende opties voor de Windows-, Macintosh- en Linux-platforms staan hieronder vermeld. ramen Bedrijf* programma Prijs * Notes AbiSource AbiWord Gratis Cross-platform, open source tekstverwerkingsprogramma vergelijkbaar met Microsoft Word; ondersteunt geavanceerde pagina-indelingen en tekstopmaak. apache OpenOffice … Read more Wat zijn enkele veelgebruikte teksteditors?

Zijn Macintosh- en Windows-lettertypen compatibel?

Het zou mooi zijn als Macintosh en Windows alleen gebruikt hetzelfde lettertype bestanden. Helaas is dit niet altijd het geval. Hoewel de meeste font formaten zijn ” crossplatform ,” moeten ze vaak worden omgezet om te werken op beide platforms. De volgende zijn de drie meest populaire font formaten: TrueType – .TTF bestandsextensie. TrueType is ontwikkeld door Apple, maar wordt ook ondersteund door … Read more Zijn Macintosh- en Windows-lettertypen compatibel?

Kan ik Windows-programma’s (.EXE-bestanden) op een Mac uitvoeren?

Hoewel het mogelijk is om de meeste Windows openen Documenten op een Macintosh, zal Windows-toepassingen niet worden uitgevoerd native op het Macintosh-platform. Dit komt omdat de programma’s zijn geschreven voor een specifiek Besturingssysteem en processor type. Het besturingssysteem, of het nu Windows of MacOS, maakt gebruik van een specifieke API , dat is een set van instructies die programma’s kunnen gebruiken terwijl ze draaien. Het … Read more Kan ik Windows-programma’s (.EXE-bestanden) op een Mac uitvoeren?

Wat is het Apple-bestandssysteem (APFS)?

De Apple File System, vaak aangeduid als “APFS,” is een bestandssysteem is ontwikkeld door Apple voor MacOS, iOS, tvOS en watchos. Hij debuteerde in IOS 10.3 maart 2017 en MacOS 10.13 (High Sierra) in september 2017 APFS is geoptimaliseerd voor flash-opslagapparaten en is bedoeld ter vervanging HFS + (Hierarchical File System Extended), die in Apple-producten werd uitgevoerd in 1998. Het … Read more Wat is het Apple-bestandssysteem (APFS)?

Welke belastingbestandsindelingen worden door verschillende belastingprogramma’s gebruikt?

Het doen van uw belastingen kunnen ingewikkeld zijn, zonder te ontcijferen wat fiscale dossiers behoren tot welke fiscale programma’s. Hier is uw gids voor de belasting bestandsformaten voor de 2017 belasting seizoen, met inbegrip van programma’s die kunnen importeren, exporteren, en de bestanden openen. Intuit TurboTax .TAX2017 – TurboTax 2017 Tax Return De .TAX2017 bestand is een Amerikaanse … Read more Welke belastingbestandsindelingen worden door verschillende belastingprogramma’s gebruikt?

Wat zijn de beste antivirusprogramma’s?

In dit digitale tijdperk, antivirus bescherming is een noodzaak voor elke Windows gebruiker. Kwaadaardige software, beter bekend als malware , wordt voortdurend het richten van uw computer om schade te veroorzaken en / of uw persoonlijke gegevens stelen. Malware kan uw computer besmetten op verschillende manieren, of het nu in de vorm van virussen, spyware, ransomware, schurken, trojans, dialers, of … Read more Wat zijn de beste antivirusprogramma’s?