Hoofd : Bestandsextensies : .torrent Het dossier

.torrent Bestandsextensie

Bestandstype BitTorrent File

Ontwikkelaar BitTorrent
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.TORRENT optienummer

Een TORRENT-bestand is een bestand dat wordt gebruikt door BitTorrent, een peer-to-peer (P2P) bestandsdelingsprogramma, voor het downloaden van een bestand (vaak van meerdere locaties tegelijk). Het bevat niet de inhoud die wordt verspreid, maar alleen de metadata, die informatie bevat over het bestand of de groep bestanden die moeten worden gedownload, zoals de namen, groottes en mapstructuur.

Meer informatie

BitTorrent-downloads worden verdeeld over meerdere knooppunten, waardoor de bandbreedte die door de primaire server wordt gebruikt, afneemt en de downloadtijden worden versneld. Populaire bestandstypes die kunnen worden gedownload met behulp van BitTorrent omvatten digitale films en tv-shows, muziek en videogames. Sommige worden aangeboden als gratis downloads, terwijl andere kunnen worden gedownload voor een vergoeding.

Programma's die openen TORRENT bestanden
Windows
BitComet
Opera
FlashGet
Shareaza
Headlight GetRight
BitLord
Ares
Linux
Opera
Vuze
Deluge
Transmission
Tribler
Android
Delphi Softwares Flud
Macintosh
Opera
BitTorrent
uTorrent
Torch
XTorrent
BitRocket
Eltima Folx 5

Over TORRENT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .torrent is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BitTorrent File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.