Software : IMSI : IMSI DesignCAD

IMSI DesignCAD

Versie
2018
Platform
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • 2D teken- en maatwerktools
  • Ondersteuning voor vele indelingen van indelingen, waaronder DWG en DXF
  • Slimme menu's en laagcontrole

IMSI DesignCAD is een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het opstellen van 2D-ontwerpen. De applicatie wordt geleverd met een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor het maken van bouwkundige tekeningen, technische lay-outs, mechanische onderdelen, landschapsontwerpen en andere CAD-gerelateerde elementen.

DesignCAD ondersteunt DCD- en DC-tekeningbestanden samen met DWG, DXF, WMF , HPGL, XYZ, JPG, BMP, TIF, TGA, PNG, GIF en PCX-bestanden. U kunt uw ontwerpen ook exporteren naar verschillende bestandsindelingen, waaronder DWG, DXF, RIB, WPG, WMF, HPGL, PDF en SKP. DesignCAD biedt honderden hulpmiddelen om uw ontwerp te tekenen en te bewerken. U kunt lijnen, bogen, cirkels en vlakken tekenen, dimensiegrenzen en -coördinaten instellen en tekst manipuleren.

Naast de vele gereedschappen heeft DesignCAD lagen die u kunt in- en uitschakelen zodat u kunt bekijk specifieke elementen van uw tekening. U kunt deze lagen ook vergrendelen zodat u er geen onbedoelde bewerkingen op uitvoert. Slimme menu's zijn een andere handige functie van DesignCAD waarmee u de overzichtelijkheid van menu's op uw scherm kunt verminderen en de tools kunt toevoegen waarmee u het meest werkt.

DesignCAD wordt gebruikt in verschillende beroepen, waaronder architecten, ingenieurs, aannemers, illustratoren, evenals docenten, studenten en hobbyisten. De applicatie wordt geleverd met een groot aantal teken- en bewerkingstools, functionaliteit voor laagbeheer en geometrische constructiemogelijkheden. Het is niet zo gebruiksvriendelijk als geadverteerd, maar als je een beperkt budget hebt en bereid bent om te leren, is IMSI DesignCAD een goede optie voor het maken van bouwtekeningen en technische lay-outs.

Bijgewerkt: 17 oktober 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.dcd – DesignCAD Drawing

▶ Andere bestandsextensies gebruikt IMSI DesignCAD 2018

Ondersteunde bestandstypes
.DXF Drawing Exchange Format File
.DC DesignCAD Design File
.GIF Graphical Interchange Format File
.PCX Paintbrush Bitmap Image File
.BMP Bitmap Image File
.HPGL HP Graphics Language Plotter File
.JPG JPEG Image
.DWG AutoCAD Drawing Database File
.TIF Tagged Image File
.WMF Windows Metafile
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen