Hoofd : Bestandsextensies : .dcd Het dossier

.dcd Bestandsextensie

Bestandstype1 DesignCAD Drawing

Ontwikkelaar IMSI/Design
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is DCD file?

2D- of 3D-tekening gemaakt met DesignCAD, een standaard CAD-programma ontwikkeld door IMSI / Design; gebruikt voor het maken van architecturale en mechanische tekeningen; kan helemaal opnieuw zijn ontworpen of zijn opgebouwd uit vooraf geladen ontwerpen die bij de software zijn geleverd.

Programma's die openen DCD bestanden
Windows
IMSI TurboCAD Pro
IMSI DesignCAD
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Bestandstype2 DisCryptor Encrypted Database

Ontwikkelaar COSECT
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.DCD optienummer2

Gegevensarchief versleuteld met DisCryptor, een gegevensbeveiligingsprogramma; opgeslagen in een beveiligd formaat en kan bestanden, mappen en volledige schijven bevatten; ondersteunt 9 coderingsalgoritmen, wachtwoordbeveiliging en beveiligingssleutels.

Meer informatie

DisCryptor is beschikbaar in drie versies: gratis, persoonlijk en Enterprise. De Personal-editie voegt ondersteuning toe voor beveiligingsprofielen, gegevensvernietiging, schijfversleuteling en andere functies. De Enterprise-versie bevat alle functionaliteit van de persoonlijke versie en voegt ondersteuning toe voor netwerkschijven en massale installatie.

Programma's die openen DCD bestanden
Windows
COSECT DisCryptor

Over DCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dcd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype DisCryptor Encrypted Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.