Software : Arobas Music : Arobas Music Guitar Pro

Arobas Music Guitar Pro

Versie
(vanaf 2015-05-14)
6
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Audio

Software Review

Hoofdfuncties

  • Workshop met hulpmiddelen zoals een virtueel toetsboard, digitale tuners en akkoord- en schaalbibliotheken
  • Verscheidenheid aan symbolen en effecten en meer dan 70 parameters om scores te configureren
  • Exporteert stukken naar WAV, MIDI, PNG en PDF

Arobas Music Guitar Pro is een programma dat wordt gebruikt om scores te bewerken, visualiseren en delen. De muzikale toepassing biedt je een verscheidenheid aan hulpmiddelen om de gitaar- en bastabulatuur te bewerken, scores te maken en je techniek te verbeteren.

Het programma heeft een interface met 6 intrekbare panelen voor bewerking, instrumenten, audio-instellingen en mastering-instellingen , akkoorden en songteksten. Guitar Pro biedt een verscheidenheid aan symbolen en effecten en meer dan 70 verschillende parameters om de vooruitzichten van uw scores te configureren. Met de diagramgenerator van de toepassing kunt u een akkoord aanvragen en vervolgens alle vingerposities voor u weergeven. De tool suggereert ook mogelijke namen voor het akkoord dat u op het raster tekent.

Het programma helpt u bij het leren of componeren van een muziekstuk met Realistic Sound Engine (RSE) -technologie, geoptimaliseerde afspeelopties en een soundboard-tool voor het instellen van de panoramalampte, het volume en de semi-parametrische equalizer. De globale weergave is beschikbaar om partituursecties, zoals een couplet of refrein, te definiëren, en er zijn meer dan 100 honderd geluidsbundels om uit te kiezen.

Guitar Pro is een muziektoepassing van hoge kwaliteit die door de beginner wordt gebruikt en professionele muzikanten. Het biedt geavanceerde tools, maar is nog steeds eenvoudig genoeg voor beginners om te gebruiken. Arobas Music Guitar Pro is een leuke en geschikte muzieksoftware.

Bijgewerkt: 14 mei 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.gpx – Guitar Pro 6 Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Arobas Music Guitar Pro 6

Ondersteunde bestandstypes
.GP5 Guitar Pro 5 Tablature File
.GPBANK Guitar Pro Sound Bank File
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.GP4 Guitar Pro 4 Tablature
.GTP Guitar Pro File
.GP3 Guitar Pro 3 File

Bijgewerkt: 13 oktober 2016