Hoofd : Bestandsextensies : .gp4 Het dossier

.gp4 Bestandsextensie

Bestandstype1 Guitar Pro 4 Tablature

Ontwikkelaar Arobas Music
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is GP4 file?

Gitaartabbladen-indeling gebruikt door Guitar Pro 4, een multitrack-gitaarsamenstelling en begeleidingsprogramma; kan tabbladen voor gitaar, bas of banjo bevatten; slaat gegevens op in een muzieknotatieformaat dat kan worden geopend door Guitar Pro of andere open-source gitaarnotatieprogramma's.

Programma's die openen GP4 bestanden
Windows
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar
DGuitar
Linux
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar
DGuitar
KGuitar
Macintosh
Arobas Music Guitar Pro
TuxGuitar
DGuitar

Bestandstype2 CCITT Group 4 Fax File

Ontwikkelaar CCITT
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.GP4 optienummer2

Faxbestand opgeslagen door verschillende faxprogramma's; bevat een generiek faxdocument dat is opgeslagen in de CCITT (International Telegraph and Telephone Consultative Committee) gestandaardiseerd Groep 4-formaat, dat een a-bit of bi-level afbeelding opslaat met behulp van een compressie zonder verlies.

Meer informatie

Het groep 4-coderingsformaat, ontworpen voor gegevensnetwerken, heeft het oudere codeerformaat voor groep 3 vervangen. Het comprimeert gegevens in veel kleinere formaten.

Programma's die openen GP4 bestanden
Windows
SFaxTools Studio FaxSee Pro
SFaxTools Batch Fax to PDF
SFaxTools Batch Fax2JPEG
SFaxTools Batch fax2tif
Magic View & Converter

Over GP4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gp4 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CCITT Group 4 Fax File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.