Software : Apple : Apple Pages

Apple Pages

Versie
6
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt Office Open XML-indeling en kan worden geëxporteerd naar PDF en ePub
  • Hiermee kunt u tekst, afbeeldingen, video, vormen en diagrammen toevoegen
  • Wordt geleverd met professioneel ogende sjablonen
  • Gebruikt iCloud om documenten te synchroniseren op uw apparaten

Schermafbeelding van Apple Pages 6

Hoofdfuncties

Apple Pages is een tekstverwerkingsprogramma voor OS X. Met de app kunt u een verschillende documenten, zoals rapporten, posters, cv's en kaarten.

Pages slaat documenten op als een .PAGES -bestand, maar kan importeren en exporteren naar Microsoft Word's Office Open XML-indeling. Het kan ook een document naar de PDF- en ePub-formaten exporteren. De applicatie biedt meer dan 60 hoogwaardige sjablonen en stelt u in staat om tekst, afbeeldingen, video's, vormen, tabellen en diagrammen aan uw document toe te voegen.

Pagina's zijn ook beschikbaar voor iOS-apparaten, waarmee u vrijwel altijd en overal aan uw documenten kunt werken. En met iCloud worden uw documenten op alle actieve apparaten up-to-date gehouden. U kunt ook documenten delen door een koppeling te gebruiken die OS X- en Windows-gebruikers toegang geeft tot de nieuwste versie met bewerkingsrechten via Pages voor iCloud-bèta van www.icloud.com.

In de loop der jaren is Pages geworden een meer verfijnde tekstverwerker voor OS X-gebruikers. Het wordt geleverd met solide tekstverwerkingsfuncties, biedt een grote verscheidenheid aan professioneel ogende sjablonen en ondersteunt het populaire Office Open XML-formaat. Het biedt niet bijna dezelfde hoeveelheid krachtige tekstverwerkingskracht als Microsoft Word, maar als u een goedkope tekstverwerker nodig heeft die geweldig is voor het ontwerpen van paginalay-outs, is Apple Pages de oplossing.

Bijgewerkt: 25 september 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.pages – Pages Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Apple Pages 6

Ondersteunde bestandstypes
.DOC Microsoft Word Document
.TXT Plain Text File
.PDF Portable Document Format File
.CWK ClarisWorks Document
.JPG JPEG Image
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.RTF Rich Text Format File
.RTFD Rich Text Format Directory File
.PNG Portable Network Graphic
Extra gerelateerde bestandsindelingen