Hoofd : Bestandsextensies : .cwk Het dossier

.cwk Bestandsextensie

Bestandstype ClarisWorks Document

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CWK optienummer

Een CWK-bestand is een document gemaakt door de AppleWorks- of ClarisWorks-productiviteitssuite van Apple. Het kan een tekstverwerkingsdocument, spreadsheet of presentatie opslaan. CWK-bestanden zijn vervangen door .PAGES , .KEY en .NUMBERS bestanden gemaakt met iWork-toepassingen.

Meer informatie

Apple heeft ClarisWorks in 1998 overgenomen en het hernoemd naar AppleWorks. Beide productiviteitssuites waren beschikbaar in Mac- en Windows-versies. AppleWorks is echter stopgezet en werd voor het laatst bijgewerkt in 2004.

De ondersteuning voor CWK-bestanden is afgenomen sinds AppleWorks werd beëindigd. Er is echter nog steeds beperkte ondersteuning beschikbaar voor specifieke versies van CWK-bestanden. CWK-tekstverwerkingsdocumenten gemaakt door AppleWorks 6 kunnen worden geopend door versie 1 tot 4 van Pages. CWK-presentatiedocumenten gemaakt door AppleWorks 6 kunnen worden geopend door versie 5 en eerder van Keynote. CWK-spreadsheetdocumenten gemaakt door AppleWorks 6 kunnen worden geopend door versie 1 en 2 van Numbers.

Programma's die openen CWK bestanden
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple Keynote
Apple Pages
Apple Numbers

Over CWK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cwk is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ClarisWorks Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.