Software : Apple : Apple Books

Apple Books

Versie
1
Platforms
Licentie Bundled
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt EPUB-, PDF- en IBA-indelingen
  • Hiermee kunt u het lettertype, de tekstgrootte, paginalay-out, belichting en meer aanpassen
  • Organiseert e-books op titel, auteur, categorie en reeks
  • Hiermee kunt u offertes delen met Facebook en Twitter

Schermafbeelding van Apple Books 1

Hoofdfuncties

Apple Books is een app die is gebundeld met macOS- en iOS-apparaten die worden gebruikt om e-books te lezen. Het stond voorheen bekend als "iBooks" maar kreeg de nieuwe naam met de release van macOS Mojave en iOS 12.

De app ondersteunt de populaire e-bookformaten EPUB en PDF evenals het eigen IBA-iBook-formaat dat met de iBook Author-hulpprogramma. Boeken biedt verschillende leesfuncties, waaronder het wijzigen van het lettertype, de tekstgrootte, lichtomstandigheden, paginalay-out en het uiterlijk van de pagina's. De app is ook een handige e-book organizer waarmee je ze kunt bekijken op titel, auteur, categorie of reeks.

Als je gedenkwaardige aanhalingstekens tegenkomt terwijl je aan het lezen bent, kun je deze eenvoudig delen op Twitter of Facebook of via Berichten of e-mail. U kunt zich aanmelden bij Boeken met uw Apple ID om eerdere aankopen uit de Boekwinkel op te halen via iCloud en om bladwijzers, markeringen en notities tussen uw macOS- en iOS-apparaten te synchroniseren.

Boeken is een nuttige app voor gebruikers van macOS en iOS, deels omdat deze wordt geleverd met Macs en iOS-apparaten. Het wordt geleverd met ondersteuning voor PDF- en EPUB-indelingen en stelt u in staat om uw leeservaring aan te passen. Met deze functies is Apple Books een eenvoudige maar solide tool voor het organiseren en lezen van e-books.

Bijgewerkt: 14 februari 2019

▶ Primaire bestandsextensie

.epub – Open eBook File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Apple Books 1

Ondersteunde bestandstypes
.IBOOKS Multi-Touch iBook
.PDF Portable Document Format File
.IBA iBooks Author Document
Extra gerelateerde bestandsindelingen