Hoofd : Bestandsextensies : .epub Het dossier

.epub Bestandsextensie

Bestandstype Open eBook File

Ontwikkelaar IDPF
Categorie eBook-bestanden
Formaat Zip

.EPUB optienummer

Een EPUB-bestand is een digitaal e-boek dat is opgeslagen in het EPUB-formaat, een op open XML gebaseerde indeling voor digitale boeken en publicaties. Het biedt een standaard digitaal publicatieformaat voor uitgevers en consumenten. EPUB-bestanden kunnen worden bekeken met ondersteunende softwareprogramma's en hardwareapparaten, zoals de Sony Reader en Barnes & Noble Nook.

Meer informatie

EPUB-bestand geopend in Calibre 3.7

Het EPUB-formaat is gebaseerd op drie open standaarden, die allemaal worden onderhouden door de International Digital Publishing Forum (IDPF).

OPMERKING: Veel commerciële e-boeken bevatten DRM-beveiliging (Digital Rights Management). Deze bestanden kunnen alleen worden geopend op apparaten die zijn gemachtigd om het e-boek te bekijken.

Programma's die openen EPUB bestanden
Windows
Nuance OmniPage
KDE Okular
Calibre
Adobe Digital Editions
Adobe RoboHelp
Geometer Plus FBReader
Comic Book Reader
Icecream Ebook Reader
Microsoft Edge
Cool Reader
Apowersoft Phone Manager
Linux
KDE Okular
Calibre
Geometer Plus FBReader
Cool Reader
Android
Google Play Books
Cool Reader
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
KDE Okular
Calibre
Adobe Digital Editions
Geometer Plus FBReader
Apple iBooks
Sixty Four Kitabu
Apple Books
Cool Reader
iOS
Apple Books

Over EPUB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .epub is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Open eBook File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.