Hoofd : Bestandsextensies : .vmpl Het dossier

.vmpl Bestandsextensie

Bestandstype VMware Policy File

Ontwikkelaar VMware
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.VMPL optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door VMware, een toepassing die wordt gebruikt voor het uitvoeren van Windows, Linux en andere besturingssystemen als virtuele machines; definieert autorisaties en beperkingen voor de virtuele machine; specificeert toegangscontrole tot bronnen zoals dvd-rom-stations, het bedrijfsnetwerk en internet.

Meer informatie

VMPL-bestanden worden gemaakt met VMware ACE, een product dat voornamelijk in bedrijfsomgevingen wordt gebruikt. Beleidsbestanden zijn in deze context handig wanneer werknemers vanuit VMware op externe locaties werken.

OPMERKING: VMware ACE is eind 2011 beëindigd.

Programma's die openen VMPL bestanden
Windows
VMware Workstation
VMware ACE
Linux
VMware Workstation

Over VMPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vmpl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype VMware Policy File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.