Hoofd : Bestandsextensies : .vcs Het dossier

.vcs Bestandsextensie

Bestandstype vCalendar Event File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.VCS optienummer

Bevat informatie over een evenement of afspraak, die kan worden geïmporteerd in een kalender of planningprogramma; opgeslagen in het vCalendar "Electronic Calendaring and Scheduling Exchange" formaat; omvat de datum en tijd van het evenement en andere informatie over het evenement.

Meer informatie

VCS-bestanden kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd door verschillende programma's, waaronder Microsoft Outlook en Apple Calendar. Ze worden ook ondersteund door verschillende PDA-softwareprogramma's, zoals Palm Desktop.

OPMERKING: Apple Calendar was voorheen bekend als Apple iCal maar werd in 2012 gewijzigd met de release van OS X Mountain Lion.

Programma's die openen VCS bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Palm Desktop
Calligra Suite
Linux
Calligra Suite
Evolution
Android
Default Calendar
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016
Apple Calendar
Calligra Suite

Over VCS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .vcs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype vCalendar Event File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.