Hoofd : Bestandsextensies : .sparc Het dossier

.sparc Bestandsextensie

Bestandstype Skype Plugin Archive

Ontwikkelaar Skype
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.SPARC optienummer

Bestand gebruikt door Extras Manager, een plug-in beheercomponent voor Skype Internet spraak- en videogespreksoftware; bevat de plug-in die moet worden geïnstalleerd met Skype; gedownload van de Skype Extras-website en kan worden geïnstalleerd door te dubbelklikken op het bestand.

Meer informatie

Voor sommige Skype-versies is de Extra's Manager een optioneel onderdeel dat kan worden opgenomen in de Skype-installatie. Als u een SPARC-bestand downloadt maar het niet kunt installeren, hebt u misschien Extra's Manager niet in de installatie opgenomen. Om dit op te lossen, installeert u Skype opnieuw en selecteert u de optie Extra's Manager.

OPMERKING: Extra's kunnen worden beheerd in Skype door Extra → Extra's → Uw extra's organiseren te selecteren.

Programma's die openen SPARC bestanden
Windows
Skype
Linux
Skype
Macintosh
Skype

Over SPARC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sparc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Skype Plugin Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.