Hoofd : Bestandsextensies : .sumo Het dossier

.sumo Bestandsextensie

Bestandstype Sumo Paint Image

Ontwikkelaar Snap Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SUMO optienummer

Rasterafbeelding gemaakt door Sumo Paint, een gratis online Flash-afbeeldingseditor die wordt uitgevoerd in een webbrowser; ondersteunt kleuren, lagen, filters en andere afbeeldingseffecten; opgeslagen in een gecomprimeerd formaat; kan worden geëxporteerd naar .PNG en .JPG formaten in Sumo Paint.

Meer informatie

Wanneer een afbeelding wordt opgeslagen, kunnen gebruikers kiezen om een bestand op te slaan op de Sumo Paint-server of op de lokale harde schijf. Om het bestand op de server op te slaan, moeten gebruikers een online Sumo Paint-account registreren.

OPMERKING: Sumo Paint is online toegankelijk via de Sumo Paint-website van de Snap Group. Het werkt als een Flash-toepassing binnen een webbrowser met de Flash Player-plug-in. Sumo Paint Pro, de commerciële versie van Sumo Paint, bevat een lokale kopie van Sumo Paint, die offline kan worden gebruikt.

Programma's die openen SUMO bestanden

Over SUMO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sumo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sumo Paint Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.