Hoofd : Bestandsextensies : .pxf Het dossier

.pxf Bestandsextensie

Bestandstype1 Pendix Firmware File

Ontwikkelaar Pendix
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Text and Binary

Wat is PXF file?

Een PXF-bestand is een firmwarebestand dat wordt gebruikt door Pendix e-bikes. Het bevat een gecodeerde firmware-update voor een deel van een Pendix e-bike, zoals het elektrische motor- of batterijbeheersysteem.

Meer informatie

PXF-bestanden worden beschikbaar gesteld door Pendix Support Service en worden alleen ondersteund door de app Pendix Service Tool voor Android-apparaten, die nog niet is vrijgegeven. Hoewel PXF-bestanden samen met binaire gegevens enige informatie bevatten in UTF-8-tekst, mogen ze niet handmatig door een gebruiker worden geopend. De informatie in het PXF-bestand is bedoeld voor microprocessors in het Pendix e-bike-systeem, dat via Bluetooth wordt verzonden naar het Pendix e-bike-systeem vanaf een Android-apparaat met de app Pendix Service Tool.

Programma's die openen PXF bestanden
Android
Pendix Service Tool

Bestandstype2 Transit XV Pack Project File

Ontwikkelaar STAR Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PXF optienummer2

Bestand gemaakt door Transit XV, een programma waarmee gebruikers taaltalen voor softwaretoepassingen kunnen vertalen en lokaliseren; bevat taalbegrippen en -zinnen evenals hun vertalingen; gebruikt om alle projectvertalingsinformatie op te slaan; opgeslagen in een gecomprimeerde indeling.

Meer informatie

OPMERKING: PXF-bestanden kunnen worden geconverteerd van Transit NXT .PPF -bestanden op Transit XV.

Programma's die openen PXF bestanden
Windows
STAR Group Transit

Over PXF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pxf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Transit XV Pack Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.