Hoofd : Bestandsextensies : .ott Het dossier

.ott Bestandsextensie

Bestandstype OpenDocument Document Template

Ontwikkelaar OASIS
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.OTT optienummer

Een OTT-bestand is een documentsjabloon dat is opgeslagen in ODAIS 'OpenDocument-standaardindeling en is gemaakt door tekstverwerkers die zijn opgenomen in de OpenOffice- en LibreOffice-suites. Het bevat de pagina-indeling en standaardstijlen voor een tekstdocument. OTT-bestanden worden gebruikt voor het maken van .ODT -documenten met hetzelfde uiterlijk en dezelfde opmaak.

Meer informatie

OTT-bestand geopend in Apache OpenOffice Writer 4.1.3

OTT-sjablonen worden gebruikt voor het opslaan van documenten die herhaaldelijk worden gebruikt, maar met kleine bewerkingen toegepast op hen voor elk gebruik. Enkele voorbeelden van dit soort documenten zijn bedrijfsbriefpapier, memosjablonen, nieuwsbrieven, begeleidende brieven, bedrijfsplannen of sjablonen voor andere officiële documenttypen.

In Writer, de tekstverwerker die is opgenomen in de Apache OpenOffice-suite, kunt u uw eigen sjablonen maken met aangepaste pagina-indeling, lettertypen en stijlen. U kunt ook sjablonen downloaden van de OpenOffice-website door Bestand → Nieuw → Sjablonen en documenten te selecteren en vervolgens op "Meer online sjablonen downloaden ..." te klikken.

Programma's die openen OTT bestanden
Windows
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Over OTT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ott is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenDocument Document Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.