Hoofd : Bestandsextensies : .bak2 Het dossier

.bak2 Bestandsextensie

Bestandstype1 Backup File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Backup bestanden
Formaat Text and Binary

Wat is BAK2 file?

Back-upbestand gemaakt door verschillende programma's, waaronder games zoals Crytek Crysis; bevat een kopie van het originele bestand, zoals een kaart of scène; vergelijkbaar met de bestandsextensie .BAK .

Meer informatie

Er zijn verschillende manieren om de extensie "bak2" te gebruiken. Het kan worden gemaakt om het aantal back-upversies voor een bestand weer te geven. De extensie "bak2" zou de tweede back-upversie van het bestand vertegenwoordigen. Andere programma's, zoals Crysis, gebruiken de "bak2" -extensie om een back-up te maken van een BAK-bestand dat .CRY kaartniveau-bestanden back-upt. Als uw CRY-bestand corrupt is, kunt u het vervangen door de extensie "bak2" van uw bestand te hernoemen naar "huilen".

Programma's die openen BAK2 bestanden
Windows
E-on Vue
Crytek Crysis
Crytek Crysis Warhead
Macintosh
E-on Vue

Bestandstype2 Starbound Backup File

Ontwikkelaar Chucklefish
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.BAK2 optienummer2

Een BAK2-bestand is een back-upbestand dat wordt gebruikt door Starbound, een open, ruimtevaartspel in de vorm van een zandbak 2D. Het slaat back-upinformatie op voor de game, die over een personage of een ruimteschip kan gaan. BAK2-bestanden zijn handig voor het herstellen van informatie in het geval van een computercrash of een beschadigd SPELER- of SHIPWORLD-bestand.

Meer informatie

BAK2-bestanden hebben een samengestelde bestandsextensie. De extensie ".bak1" wordt toegevoegd aan een bestand waarvoor het informatie opslaat, zoals een PLAYER- of SHIPWORLD-bestand. Als het bestand bijvoorbeeld back-upinformatie voor een SHIPWORLD-bestand opslaat, is de bestandsnaam ab 07704dbcb4162646d4d93bbeef34df.shipworld.bak2.

U kunt de extensie ".bak2" verwijderen uit de bestandsnaam en het bestand openen als SHIPWORLD-bestand in Starbound. Het is echter belangrijk dat u de reeks tekens voorafgaand aan de extensies niet wijzigt.

BAK2-bestanden zijn te vinden in de map "player" in de map "Starbound". Als u bijvoorbeeld Starbound via Steam hebt gekocht, worden de BAK2-bestanden opgeslagen op de volgende locatie in Windows:

C: / Program Files / Steam / SteamApps / common / Starbound / player

OPMERKING: Starbound maakt ook gebruik van .BAK1 en .BAK3 bestanden.

Programma's die openen BAK2 bestanden

Over BAK2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bak2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Starbound Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.