Hoofd : Bestandsextensies : .otpu Het dossier

.otpu Bestandsextensie

Bestandstype Origin Unicode Graph Template

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.OTPU optienummer

Een OTPU-bestand is een grafieksjabloon gemaakt door Origin 2018 en later, een data-analyse- en grafische toepassing die wordt gebruikt door wetenschappers en technici op verschillende gebieden. Het bevat grafische instellingen, die worden gebruikt om .OGGU grafieken te maken. OTPU-bestanden kunnen worden gebruikt voor verschillende grafiektypen, waaronder bar, taart, kolom, waterval, lijn, symbool, polair of statistisch.

Meer informatie

OTPU-bestanden vervangen .OTP -bestanden, die werden gebruikt om grafietsjablonen op te slaan in Origin vóór de release van Origin 2018. OTPU-bestanden worden opgeslagen in een unicode-indeling met prestatievoordelen ten opzichte van het oudere OTP-bestandsformaat.

U kunt alleen OTPU-bestanden openen met Origin, waarmee u OTPU-bestanden kunt maken, openen en bewerken. Het programma is alleen beschikbaar voor Windows.

Als u een OTPU-bestand in Origin wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ..., selecteert u het bestandstype "Origin Template .otpu", navigeert u naar de OTPU-bestandslocatie en klik op Openen.

Programma's die openen OTPU bestanden

Over OTPU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .otpu is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Unicode Graph Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.