Hoofd : Bestandsextensies : .tvrecording Het dossier

.tvrecording Bestandsextensie

Bestandstype BoinxTV TV recording

Ontwikkelaar Boinx Software
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.TVRECORDING optienummer

Tijdelijk opnamebestand gebruikt door BoinxTV, een video-editor die wordt gebruikt om uitzendingen te produceren zoals lezingen, podcasts, preken en meer; bevat een video-opname terwijl BoinxTV het schrijven van de video finaliseert als een .MOV QuickTime-bestand.

Meer informatie

TVRECORDING-bestanden worden tijdelijk door BoinxTV gebruikt tijdens het schrijven van een MOV-bestand of als een back-upopname in het geval van een crash tijdens de opname. Als er een crash optreedt, dubbelklikt u op het bestand TVRECORDING. Nadat het is hersteld, kunt u het bestand TVRECORDING verwijderen. OPMERKING: BoinxTV is opgevolgd door mimoLive en het bestand TVRECORDING wordt niet meer gebruikt.

Programma's die openen TVRECORDING bestanden
Macintosh
BoinxTV

Over TVRECORDING bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tvrecording is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype BoinxTV TV recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.