Hoofd : Bestandsextensies : .gvdesign Het dossier

.gvdesign Bestandsextensie

Bestandstype Gravit Designer File

Ontwikkelaar Gravit
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.GVDESIGN optienummer

Een GVDESIGN-bestand bevat een vectorbeeldontwerp gemaakt door Gravit Designer, een gratis programma dat wordt gebruikt om vectorgebaseerde kunst te maken. Het slaat een afbeelding op, samen met ontwerpinstellingen, zoals het paginaformaat en documenteenheden (pixels, inches, picas, etc.). GVDESIGN-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van presentaties, afbeeldingen van sociale media, posters, kaarten en omslagpagina's.

Meer informatie

GVDESIGN-bestand geopend in Gravit Designer 3.2

Het GVDESIGN-bestand is het primaire bestandstype dat is gekoppeld aan Gravit Designer. U kunt ook Gravit Klex gebruiken om GVDESIGN-bestanden te openen.

Als u een GVDESIGN-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw ontwerp ... of Nieuw ontwerp van sjabloon .... Selecteer vervolgens Bestand → Opslaan of Opslaan in bestand ... om je ontwerp te redden. Wanneer u uw ontwerp voor de eerste keer opslaat, wordt het GVDESIGN-bestand gemaakt om de inhoud van uw ontwerp op te slaan. U kunt uw ontwerp ook exporteren naar andere afbeeldingsindelingen, zoals .PNG , .JPG , .SVG , .SVGZ of .PDF .

Gravit Designer kan worden gedownload in Windows, macOS, Linux en Chrome OS-platforms. Het is ook beschikbaar als een webprogramma dat kan worden gebruikt via uw webbrowser, zoals Chrome, Edge, Firefox of Safari.

Wanneer u een GVDESIGN-bestand opslaat in de webversie van Gravit Designer, kunt u kies ervoor om het bestand op te slaan in "gravit cloud" voor opslag of download het bestand naar uw apparaat. Beide opties zijn beschikbaar via het menu Bestand in Gravit Designer.

Programma's die openen GVDESIGN bestanden

Over GVDESIGN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gvdesign is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Gravit Designer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.