Hoofd : Bestandsextensies : .u3p Het dossier

.u3p Bestandsextensie

Bestandstype U3 Smart Application

Ontwikkelaar SanDisk
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Zip

.U3P optienummer

Een U3P-bestand is een draagbare toepassing die is opgeslagen op een U3 Smart Drive, een speciaal type USB-flashstation met het U3 Launchpad-platform. Het bevat programmabestanden en configuratiegegevens. Met U3P-bestanden kan een programma worden uitgevoerd vanaf het flashstation op elke Windows-computer en mogelijk worden er zo nodig enkele bestanden op de lokale computer geïnstalleerd.

Meer informatie

U3P-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerde .ZIP -indeling. Ze kunnen vier mappen bevatten: data \, device \, host \ en manifest \. De host \ map bevat het .EXE bestand. De manifest \ directory slaat de configuratie-informatie van de toepassing ( .U3I bestand) en het programmapictogram op.

Vaak wordt U3 Launchpad op U3 smart drives geïnstalleerd door fabrikanten zoals SanDisk, Verbatim, Kingston, Memorex en Intuix. Om het U3P Launchpad echter handmatig te installeren, downloadt en voert u het U3 Launchpad-installatieprogramma uit, dat gratis beschikbaar is vanaf SanDisk. Het U3 Launchpad-programma kan van USB-flashstations worden verwijderd met behulp van de Launchpad Removal Tool van SanDisk.

Het U3 Launchpad-programma wordt uitgevoerd wanneer de USB-flashdrive in de USB-poort van de computer wordt geplaatst. De U3P-programma's worden dan beschikbaar gesteld via een gebruikersinterface die vergelijkbaar is met het Windows Start-menu. OPMERKING: SanDisk U3 Launchpad is niet langer onderhouden en wordt niet langer onderhouden.

Programma's die openen U3P bestanden
Windows
7-Zip

Over U3P bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .u3p is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype U3 Smart Application beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.