Hoofd : Bestandsextensies : .fppx Het dossier

.fppx Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft Fresh Paint Painting File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FPPX optienummer

Native afbeeldingsindeling van Fresh Paint, een Microsoft-app die is gebruikt voor het maken van digitale olieverfillustraties; slaat een schilderij op bestaande uit penseel, potlood en penseelstreken.

Meer informatie

Met Fresh Paint kunt u uw schilderijen opslaan in het FPPX-formaat, evenals in de JPEG- en PNG-indeling. Met Fresh Paint kunt u ook het FPPX-formaat importeren.

De locatie van FPPX-bestanden is afhankelijk van waar de gebruiker heeft gekozen om het op te slaan. De standaardlocatie voor het opslaan van FPPX-bestanden is echter de volgende map:

C: \ Users \\ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.FreshPaint_8wekyb3d8bbwe \ LocalState \ Kunstwerken

Programma's die openen FPPX bestanden

Over FPPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fppx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Fresh Paint Painting File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.