Hoofd : Bestandsextensies : .tax15 Het dossier

.tax15 Bestandsextensie

Bestandstype TurboTax 2015 Tax Return File

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.TAX15 optienummer

Een TAX15-bestand is een belastingaangifte gecreëerd door de 2015-versie van Intuit TurboTax. Het bevat persoonlijke informatie ingevoerd door de gebruiker en omvat federale en nationale belastingformulieren.

Meer informatie

De TAX15-bestanden zijn een alternatief voor de standaard .TAX2015 bestanden gemaakt door TurboTax om belastingaangiften te besparen. U zult waarschijnlijk nooit een TAX15-bestand te zien krijgen, omdat TurboTax standaard belastingaangiften als TAX2015-bestanden opslaat. Als u echter het TAX15-bestand tegenkomt, kunt u dit openen met de desktopversie van TurboTax 2015 en 2016, die beschikbaar is voor zowel Windows als Mac. Nadat het TAX15-bestand is geopend, kunt u de belastingaangifte vervolgens opslaan als een TAX2015-bestand.

U kunt TAX15-bestanden elektronisch indienen bij de belastingdienst en de belastingdienst. Het "e-file" -proces is gratis voor federale aangiften, maar vereist waarschijnlijk een vergoeding voor het elektronisch retourneren van toestandsaangiften. U kunt TAX16-bestanden ook afdrukken en verzenden als u ze niet elektronisch wilt indienen.

Programma's die openen TAX15 bestanden
Windows
Intuit TurboTax
Macintosh
Intuit TurboTax

Over TAX15 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .tax15 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TurboTax 2015 Tax Return File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.