Hoofd : Bestandsextensies : .ebn Het dossier

.ebn Bestandsextensie

Bestandstype Philips Firmware Update File

Ontwikkelaar Philips
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.EBN optienummer

Bestand dat wordt gebruikt om de firmware van een Philips elektronisch apparaat bij te werken, zoals een draagbare digitale muziekspeler; werkt de systeemsoftware van het apparaat bij; meestal met de naam "Firmware.ebn" of "FWImage.ebn."

Meer informatie

Om uw software te updaten vanaf een Philips EBN-bestand, sluit u eerst het apparaat aan op uw pc. Verplaats vervolgens het EBN-bestand naar de map "_System" op het Philips-apparaat (dat wil zeggen het "GoGear" -station). Nadat u de verbinding hebt verbroken en het apparaat opnieuw hebt opgestart, moet de firmware worden bijgewerkt.

Programma's die openen EBN bestanden
Windows
Philips Device Manager

Over EBN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ebn is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Philips Firmware Update File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.