Hoofd : Bestandsextensies : .swz Het dossier

.swz Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Flash Player Cache File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.SWZ optienummer

Cachebestand geïntroduceerd met versie 9 van Adobe Flash Player; bevat gegevens die digitaal zijn ondertekend door Adobe; staat toe dat gegevens in de cache worden opgeslagen in de Flash Player, op dezelfde manier als hoe een browser gegevens in de cache opslaat.

Meer informatie

SWZ-bestanden schakelen Flash Player-animaties sneller in. Ze bieden ontwikkelaars ook de mogelijkheid om Runtime Shared Libraries (RSL's) te gebruiken, dit zijn SWZ-bestanden die worden gedeeld tussen Flash-toepassingen. Hierdoor kunnen de bestandsgrootten van toepassingen kleiner zijn.

SWZ-bestanden bieden een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele cache voor de webbrowser, omdat ze een digitale handtekening bevatten en kunnen worden hergebruikt buiten het domein waarvan ze afkomstig zijn.

>
Programma's die openen SWZ bestanden
Windows
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Adobe Flash Builder
Linux
Adobe Flash Player
Macintosh
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Adobe Flash Builder
Adobe Flex

Over SWZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .swz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Flash Player Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.