Hoofd : Bestandsextensies : .mjd Het dossier

.mjd Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Acrobat MIME Encoded Job Definition File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.MJD optienummer

Pakketbestand gemaakt door Adobe Acrobat, een PDF-bewerkings- en publicatieprogramma; bevat een MIME-gecodeerd archief van PDF-documenten en een .JDF opdrachtkaartbestand; gebruikt voor het overbrengen van workflowpakketten voor document publishing via FTP en e-mail.

Meer informatie

Omdat er vaak meerdere groepen bij het afdrukproces betrokken zijn, kunnen MJD-bestanden worden gebruikt als een platformonafhankelijke indeling die veilig is voor bezorging via e-mail en internet. Wanneer u een MJD-bestand ontvangt, kunt u dit openen in Acrobat om de inhoud van het pakket uit te pakken en te bekijken.

Programma's die openen MJD bestanden
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Over MJD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mjd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Acrobat MIME Encoded Job Definition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.