Hoofd : Bestandsextensies : .skr Het dossier

.skr Bestandsextensie

Bestandstype PGP Private Keyring

Ontwikkelaar Symantec
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.SKR optienummer

Een SKR-bestand is een persoonlijke sleutelhanger gemaakt door PGP Desktop Home, gegevenscoderingssoftware die wordt gebruikt om de vertrouwelijke digitale informatie van een gebruiker te beveiligen. Het bevat ASCII-privésleutels die worden gebruikt voor het decoderen van gecodeerde PGP-bestanden (Pretty Good Privacy).

Meer informatie

Wanneer PGP bestanden codeert, worden PKR (public keyring) en SKR (private keyring) -bestanden gemaakt om de sleutels of wachtwoordzin op te slaan die worden gebruikt om de gecodeerde bestanden te decoderen. In Windows worden deze keyringbestanden opgeslagen in de map "PGP" van uw map "Mijn documenten".

OPMERKING: PGP Desktop Home is niet langer ontwikkeld.

Gemeenschappelijk SKR bestandsnamen

secring.skr - De standaardnaam die wordt gegeven aan SKR-bestanden (PKR-bestanden hebben standaard de naam pubring.pkr).

Programma's die openen SKR bestanden
Windows
PGP Desktop Home or other compatible PGP application
Macintosh
PGP Desktop Home or other compatible PGP application

Over SKR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .skr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PGP Private Keyring beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.