Hoofd : Bestandsextensies : .qph Het dossier

.qph Bestandsextensie

Bestandstype1 Qt Phrase Books File

Ontwikkelaar Digia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is QPH file?

Taalvertalingsbestand gemaakt door Qt Linguist, een programma dat wordt gebruikt voor het vertalen en internationaliseren van Qt-toepassingen (uitgesproken als "Leuk"); bevat tekstzinnen en hun vertalingen in een andere taal; biedt een vertaalrepository die kan worden gebruikt door meerdere QT-applicaties.

Meer informatie

QPH-bestanden kunnen ook worden gegenereerd vanuit Qt Translation Source-bestanden ( .TS bestanden) met behulp van het lconvert-hulpprogramma, dat is opgenomen in de Qt SDK.

OPMERKING: Qt SDK is eerder ontwikkeld door Nokia voordat Digia de software heeft aangeschaft.

Programma's die openen QPH bestanden
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Nokia Qt Linguist
Macintosh
Digia Qt SDK

Bestandstype2 Quicken Price History File

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.QPH optienummer2

bevat een lijst met prijzen die zijn gedownload of handmatig zijn ingevoerd voor investeringen in een Quicken-account; gebruikt voor het leveren van historische prijzen van aandelenkoersen en andere effecten; apart opgeslagen van het hoofdbestand Quicken .QDF .

Programma's die openen QPH bestanden
Windows
Intuit Quicken for Windows

Over QPH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qph is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Quicken Price History File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.