Hoofd : Bestandsextensies : .sff Het dossier

.sff Bestandsextensie

Bestandstype1 M.U.G.E.N. Sprite File

Ontwikkelaar Elecbyte
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is SFF file?

grafisch bestand gebruikt door M.U.G.E.N., een freeware 2D-vechtgame-engine; slaat sprites op, dit zijn afbeeldingen die de animatiestatussen opslaan voor een jager of ander geanimeerd object; kan sprites opslaan voor springen, schoppen, stoten, hardlopen of andere bewegingen.

Meer informatie

SFF-bestanden worden gemaakt van .PCX bitmapafbeelding met behulp van het sprmakerprogramma dat is opgenomen in de M.U.G.E.N. game engine toolsuite.

Programma's die openen SFF bestanden

Bestandstype2 Standard Flowgram Format File

Ontwikkelaar 454 Life Sciences
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SFF optienummer2

Bestand gemaakt in de Standard Flowgram Format (SFF), een binair bestandsformaat dat wordt gebruikt voor DNA-sequencing; slaat de uitvoer op van een 454 Life Sciences-sequencingmachine (bijvoorbeeld een GS Junior- of GS FLX-systeem), die een input-DNA-monster neemt en de DNA-sequentie genereert.

Meer informatie

Voorbeelden van programma's die SFF-bestanden kunnen openen en bewerken, zijn SFF Workbench (voorheen 454 SFF Tools) en MATLAB. Als u MATLAB gebruikt, moet u de functie sffread () gebruiken, die de SFF-gegevens in een MATLAB-array met structuren retourneert. 454 Life Sciences biedt ook een toolkit voor het verwerken en analyseren van SFF-bestanden, de GS Data Analysis Software.

Programma's die openen SFF bestanden
Windows
The MathWorks MATLAB
Heracle BioSoft SFF Workbench
454 Life Sciences GS Data Analysis Software
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Bestandstype3 Structured Fax File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SFF optienummer3

Faxbestand voornamelijk gemaakt voor Groep 3 faxdocumenten; bevat een gecomprimeerde rasterafbeelding en de paginastructuur van de fax; slaat een header op gevolgd door pixelinformatie per regel.

Meer informatie

SFF-bestanden worden niet vaak meer gebruikt, maar ze kunnen nog steeds worden geopend met verschillende programma's voor het bekijken van afbeeldingen.

Programma's die openen SFF bestanden
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
LEAD Technologies LEADTOOLS Imaging SDK
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over SFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sff is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Structured Fax File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.