Hoofd : Bestandsextensies : .sef Het dossier

.sef Bestandsextensie

Bestandstype1 Encryptafile Signature File

Ontwikkelaar XenoSystems
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is SEF file?

Digitale handtekening gemaakt door Encryptafile na het uitvoeren van de taak "Teken een bestand"; gebruikt om de identiteit van een Encryptafile .EFL -bestand te verifiëren; kan de handtekening opslaan in een digitale enveloppe als de digitale envelopoptie is geselecteerd in de handtekeningopties.

Programma's die openen SEF bestanden
Windows
XenoSystems Encryptafile

Bestandstype2 Password Manager Container File

Ontwikkelaar Steganos
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.SEF optienummer2

Gecodeerde containeropslagwachtwoorden aangemaakt door Steganos Privacy Suite of Password Manager; gebruikt om meerdere beveiligde wachtwoorden op te slaan die automatisch worden ingevoerd bij het inloggen op verschillende online accounts.

Meer informatie

De wachtwoorden die in een SEF-bestand zijn opgeslagen, zijn gemaakt met Steganos-wachtwoordsoftware en zijn erg sterk. De software voert automatisch uw wachtwoorden in wanneer u inlogt op online accounts, zodat u ze niet hoeft te onthouden.

OPMERKING: 2009 en nieuwere versies van Password Manager en Privacy Suite maken hiervoor gebruik van de bestandsextensie .ESF bestand.

Gemeenschappelijk SEF bestandsnamen

password.sef - De naam van het containerbestand voor wachtwoorden.

Programma's die openen SEF bestanden

Over SEF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sef is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Password Manager Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.