Hoofd : Bestandsextensies : .jks Het dossier

.jks Bestandsextensie

Bestandstype Java Keystore File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.JKS optienummer

gecodeerd beveiligingsbestand dat wordt gebruikt voor het opslaan van een set cryptografische sleutels of certificaten in het binaire JKS-formaat (Java Key Store); vereist een wachtwoord dat moet worden geopend.

Meer informatie

JKS-bestanden worden voor verschillende beveiligingsdoeleinden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt om de auteur van een Android-app te identificeren tijdens een build en bij publicatie naar Android Market in Google Play of in SSL-codering. Een JKS-bestand bevat gevoelige gegevens, dus het bestand is gecodeerd en beveiligd met een wachtwoord om het bestand te beveiligen tegen onbevoegde partijen.

OPMERKING: .KEYSTORE -bestanden gebruiken ook het JKS-formaat voor het opslaan van sleutels en certificaten.

Programma's die openen JKS bestanden
Windows
KeyStore Explorer
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
KeyStore Explorer
Macintosh
KeyStore Explorer

Over JKS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jks is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Java Keystore File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.