Hoofd : Bestandsextensies : .sc4model Het dossier

.sc4model Bestandsextensie

Bestandstype SimCity 4 Model File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.SC4MODEL optienummer

Bestand gebruikt door SimCity 4, een spel waarin spelers steden bouwen; bevat een 3D-model van een prop of gebouw; gebruikt voor het toevoegen van aangepaste objecten aan een stad; kan worden beschreven met een .SC4DESC -bestand en binnen een partij worden geplaatst met behulp van een .SC4LOT -bestand.

Meer informatie

SC4MODEL-bestanden kunnen worden gemaakt met Building Architect, onderdeel van de Building Architect Tool (BAT) -suite. Andere tools in de suite zijn de Plug-in Manager (voor plug-ins voor verpakkingen) en de Lot Editor Tool (LET), waarmee gebruikers plug-ins op partijen in de game kunnen plaatsen.

SC4MODEL-bestanden zijn vaak verpakt in .DAT bestanden samen met verschillende andere soorten spelbestanden.

Programma's die openen SC4MODEL bestanden
Windows
Electronic Arts SimCity 4
Electronic Arts Building Architect Tool
iLive Reader
SC4Tool
Macintosh
Electronic Arts SimCity 4

Over SC4MODEL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sc4model is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SimCity 4 Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.