Hoofd : Bestandsextensies : .ait Het dossier

.ait Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Illustrator Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.AIT optienummer

Een AIT-bestand is een sjabloon gemaakt door Adobe Illustrator, een vectorgrafiektekenprogramma. Het bevat de standaardinhoud, instellingen, afbeeldingen en lay-out voor een tekening. AIT-bestanden worden gebruikt om meerdere .AI -tekenbestanden te maken met dezelfde stijlen en opmaak.

Meer informatie

AIT-bestand geopend in Adobe Illustrator CC 2017

AIT-sjablonen zijn handig voor het ontwerpen van printmaterialen, webpagina's en mobiele mockups, logo's, film en video-afbeeldingen. Met de sjabloon kunt u ontwerpen dupliceren en ontwerpen delen met andere Illustrator-gebruikers.

U kunt een AIT-sjabloon openen door op het bestand te dubbelklikken of Bestand → Openen ....

U kunt een AIT-sjabloon maken door Bestand → Nieuw van sjabloon ... te selecteren of Bestand → Opslaan als sjabloon ... te selecteren terwijl een AI-bestand open is.

U kunt ook sjablonen rechtstreeks van Adobe Stock downloaden. in Illustrator door Bestand → Nieuw ... te selecteren, een sjabloon te kiezen en op Downloaden te klikken.

AIT-sjablonen bevinden zich meestal in de map Sjablonen in de Illustrator-installatie.

Programma's die openen AIT bestanden
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Over AIT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ait is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Illustrator Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.