Hoofd : Bestandsextensies : .qtz Het dossier

.qtz Bestandsextensie

Bestandstype Quartz Composer File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.QTZ optienummer

Animatie gemaakt met Quartz Composer, een ontwikkeltool die door Apple is ontwikkeld voor het verwerken en weergeven van grafische gegevens; kan 2D-afbeeldingen, 3D-objecten, texturen, audio, MIDI-gegevens en 2D- en 3D-effecten omvatten.

Meer informatie

QTZ-bestanden worden gebruikt voor bepaalde Mac OS X-schermbeveiligingen, zoals RSS Visualizer.qtz en Spectrum.qtz. Deze screensavers worden opgeslagen in de map / System / Library / Screen Savers /.

Quartz Composer wordt geïnstalleerd met de Developer Tools van Apple en wordt opgeslagen in de map / Developer / Applications /.

Programma's die openen QTZ bestanden
Macintosh
Apple Quartz Composer

Over QTZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qtz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Quartz Composer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.