Hoofd : Bestandsextensies : .rbw Het dossier

.rbw Bestandsextensie

Bestandstype1 Ruby Script

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is RBW file?

Broncodebestand geschreven in Ruby, een objectgeoriënteerde scripttaal die is ontworpen om intuïtief en gemakkelijk leesbaar te zijn; kan ook de .RB extensie gebruiken, behalve Ruby-scripts die de extensie ".rbw" gebruiken, zijn meestal bedoeld voor grafische interface-code.

Meer informatie

OPMERKING: Door de extensie ".rb" en ".rbw" te gebruiken tijdens de ontwikkeling, kunt u verschillende bestandsassociaties instellen voor het uitvoeren van verschillende standaardtaken. U kunt bijvoorbeeld de extensie ".rb" toewijzen aan een Ruby-interpreter terwijl u de extensie ".rbw" instelt op een andere extensie. Als alternatief kunt u er een instellen voor een tolk terwijl u een andere instelt om te openen in een teksteditor.

Programma's die openen RBW bestanden
Windows
Trimble SketchUp
Xojo
ActiveState Komodo Edit
Linux
Xojo
ActiveState Komodo Edit
Ruby
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple Xcode
Trimble SketchUp
Xojo
ActiveState Komodo Edit
JRuby
MacRuby

Bestandstype2 Real Studio Window File

Ontwikkelaar Xojo, Inc.
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.RBW optienummer2

Window-bestand gemaakt door Xojo, een IDE gebruikt om applicaties te maken; bevat een geëxporteerd venster voor een bureaubladtoepassing die kan worden gedeeld tussen Xojo-projecten; bevat informatie die het venster beschrijft, zoals maximale venstergrootte, achtergrondkleur, gedrag en knoppen; vervangen door de bestandsextensie .XOJO_BINARY_WINDOW .

Meer informatie

Voordat het werd vervangen, kon je een RBW-bestand maken door op het venster te klikken dat je wilde exporteren, Bestand → Exporteren [vensternaam] ... te selecteren, de opslaglocatie te kiezen, het bestand een naam te geven en te klikken op Opslaan .

Om het RBW-bestand te importeren, selecteert u Bestand → Importeren, navigeert u naar uw bestandslocatie en klikt u op Importeren.

OPMERKING: REAL Software Real Studio werd Xojo, Inc. Xojo in 2013 .

Programma's die openen RBW bestanden

Over RBW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rbw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Real Studio Window File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.