Hoofd : Bestandsextensies : .pptm Het dossier

.pptm Bestandsextensie

Bestandstype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Presentation

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.PPTM optienummer

Presentatie met macrofunctie gemaakt door Microsoft PowerPoint, een programma dat wordt gebruikt om presentaties en diavoorstellingen te maken; bevat een verzameling dia's, inclusief hun tekst, lay-out, afbeeldingen en ingesloten macro's; vaak gebruikt voor het opslaan van bedrijfs-, marketing- en academische presentatiematerialen.

Meer informatie

Anders dan .PPTX bestanden, kunnen PPTM-bestanden ingesloten macro's uitvoeren. Zelfs als een PPTX-bestand macro's bevat, staat PowerPoint gebruikers niet toe ze uit te voeren. Ze moeten eerst worden opgeslagen als een PPTM-bestand en vervolgens kunnen de macro's worden uitgevoerd.

PPTM-bestanden zijn gebaseerd op het Open XML-documentindeling, die werd geïntroduceerd in Microsoft Office 2007. Ze kunnen worden geopend in PowerPoint 2007 of later, of door eerdere versies van PowerPoint met de Open XML-component geïnstalleerd.

Programma's die openen PPTM bestanden
Windows
Corel Presentations
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Over PPTM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pptm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Presentation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.