Hoofd : Bestandsextensies : .ppsx Het dossier

.ppsx Bestandsextensie

Bestandstype PowerPoint Open XML Slide Show

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.PPSX optienummer

Een PPSX-bestand is een diashow gemaakt door Microsoft PowerPoint of een ander presentatieprogramma, zoals OpenOffice Impress of SoftOffice Presentations. Het bevat een voltooide verzameling dia's die worden gebruikt voor het afspelen van diavoorstellingen.

Meer informatie

PPSX-bestand geopend in Microsoft PowerPoint 2016

Eenmaal opgeslagen, kunnen PPSX-bestanden niet worden bewerkt en kunnen ze alleen worden bekeken. Daarom zijn ze handig voor het verzenden van voltooide presentaties naar gebruikers die de presentatie gewoon hoeven te bekijken in plaats van deze te bewerken.

PPSX-bestanden worden opgeslagen in de Open XML-indeling, die werd geïntroduceerd in Microsoft Office 2007. Ze kunnen worden geopend door PowerPoint 2007 of later, of door eerdere versies van PowerPoint met de Open XML-component geïnstalleerd.

OPMERKING: Hoewel OpenOffice.org PPSX-bestanden niet zelf opent, kunt u ze toch openen in de software door de optie "Microsoft PowerPoint 2007 XML" te selecteren in de lijst met ondersteunde bestandsindelingen.

Programma's die openen PPSX bestanden
Windows
Microsoft Office
Kingsoft Presentation
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Android
Google Drive for Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter
iOS
Google Drive for iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Over PPSX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ppsx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerPoint Open XML Slide Show beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.