Hoofd : Bestandsextensies : .jbg Het dossier

.jbg Bestandsextensie

Bestandstype Joint Bi-level Image Group File

Ontwikkelaar Joint Bi-level Image Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.JBG optienummer

Afbeeldingsindeling voor het opslaan van afbeeldingen in zwart-wit, grijstinten en kleuren; maakt gebruik van compressie zonder verlies om kleinere afbeeldingsbestanden te maken dan andere standaardindelingen van de branche, zoals CCITT Group 3 (G3) of CCITT Group 4 (G4) -compressie.

Meer informatie

Het JBIG-formaat (Joint Bi-level Image Group), ook JBIG1 genoemd, was bedoeld voor het comprimeren van binaire afbeeldingen, voornamelijk voor faxtransmissies, maar kan ook worden gebruikt voor andere afbeeldingen. Het werd vervangen door de JBIG2-specificatie ( .JB2 -bestanden), waarmee afbeeldingen op twee niveaus efficiënter worden gecomprimeerd.

OPMERKING: Afbeeldingen die in JBIG-indeling zijn opgeslagen, gebruiken ook de meer algemene bestandsextensie .JBIG .

Programma's die openen JBG bestanden

Over JBG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .jbg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Joint Bi-level Image Group File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.