Hoofd : Bestandsextensies : .ppf Het dossier

.ppf Bestandsextensie

Bestandstype1 Picture Publisher Image File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PPF file?

Afbeeldingsbestand gemaakt door Corel Picture Publisher, een programma dat eerder eigendom was van Micrografx; bevat een bitmapafbeelding; kan worden gemaakt en bewerkt met verschillende tekst-, teken- en schildergereedschappen in Picture Publisher.

Meer informatie

PPF-bestanden worden gemaakt door Picture Publisher-versies 6, 7, 8, 9 en 10. Vorige versies van Picture Publisher gebruiken .PP4 en .PP5 bestanden. Picture Publisher wordt niet langer ondersteund, maar PPF-bestanden kunnen nog steeds worden geopend door CorelDRAW Graphics Suite.

Programma's die openen PPF bestanden
Windows
CorelDRAW

Bestandstype2 PlayStation Patch Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.PPF optienummer2

Patchbestandsindeling die voornamelijk wordt gebruikt voor het updaten van ROM-spellen van videogames; oorspronkelijk ontwikkeld voor het updaten van PlayStation-games, maar kan ook worden gebruikt om NES-, SNES-, N64- en PSP-games te patchen; kan worden gemaakt met PPF Studio en worden geopend met PPF-O-Matic.

Meer informatie

PPF-bestanden lijken op .IPS patch-bestanden, maar zijn niet beperkt tot het patchen van de eerste 16 MB van een bestand. Daarom kunnen PPF-bestanden ook worden gebruikt voor het patchen van ISO-schijfafbeeldingen, zoals cd's en dvd's.

Programma's die openen PPF bestanden
Windows
PPF Studio
PPF-O-Matic

Bestandstype3 Edgecam Pathtrace Part File

Ontwikkelaar Planit Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PPF optienummer3

Deelbestand gemaakt door Edgecam, een computer-aided manufacturing (CAM) -programma dat wordt gebruikt om machineonderdelen te ontwerpen; bevat een onderdeel of onderdeelmodel, inclusief de geometrie, gereedschapspaden, numerieke besturings (NC) gegevens, machine-code, weergavetexturen, materiaalspecificaties en andere onderdeeleigenschappen.

Meer informatie

PPF-bestanden worden gebruikt om projectgegevens van delen op te slaan en te laden. Ze kunnen worden gebruikt om geautomatiseerde machineprocessen te genereren.

Programma's die openen PPF bestanden

Bestandstype4 Transit NXT Pack Project File

Ontwikkelaar STAR Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PPF optienummer4

Projectbestand gemaakt door Transit NXT, een programma dat wordt gebruikt voor taalvertaling en lokalisatie; bevat taalbegrippen en -zinnen evenals hun vertalingen in een andere taal.

Meer informatie

PPF-bestanden worden opgeslagen als gecomprimeerde bestanden. Ze worden gebruikt om alle projectinformatie op te slaan.

OPMERKING: Nadat een PPF-bestand is vertaald, stuurt de vertaler een .TPF pakketvertalingbestand terug naar de projectmanager.

Programma's die openen PPF bestanden

Bestandstype5 Paint Shop Pro Soft Plastic Preset File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.PPF optienummer5

Plastic textuur gebruikt voor plastic effecten in Paint Shop Pro; opgeslagen in de map PSP Presets.

Programma's die openen PPF bestanden

Bestandstype6 Publisher Project File

Ontwikkelaar Alchemy Software Development
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.PPF optienummer6

Project gemaakt met PUBLISHER, een geavanceerde oplossing voor vertaalgeheugens voor het vertalen van documentatie; slaat vertaalde documenten op in een tweetalig formaat met behulp van een objectgeoriënteerde database; de geoptimaliseerde PPF-database kan zowel tekst- als binaire objecten bevatten.

Programma's die openen PPF bestanden
Windows
Alchemy PUBLISHER

Over PPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ppf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Publisher Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.