Hoofd : Bestandsextensies : .potx Het dossier

.potx Bestandsextensie

Bestandstype PowerPoint Open XML Presentation Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Zip

.POTX optienummer

Een POTX-bestand is een presentatiesjabloon gemaakt door PowerPoint, een programma waarmee gebruikers diavoorstellingen kunnen maken. Het bevat standaardstijlen, tekst, lay-out en opmaak. POTX-bestanden worden gebruikt om meerdere .PPTX -bestanden met dezelfde opmaak te maken.

Meer informatie

POTX-bestand geopend in Microsoft PowerPoint 2016

POTX-bestanden worden opgeslagen in de standaardindeling Open XML, die werd geïntroduceerd in Microsoft Office 2007 Ze hebben .POT -bestanden vervangen, die in een binair formaat zijn opgeslagen en worden gebruikt door PowerPoint 97 tot en met 2003. POTX-bestanden kunnen worden geopend in PowerPoint 2007 voor Windows of PowerPoint 2008 voor Mac of door een eerdere versie van PowerPoint met Open XML-component ondersteuning.

POTX-bestanden worden met PowerPoint geïnstalleerd, zodat u presentaties kunt maken op basis van professioneel ontworpen sjablonen. U kunt ook uw eigen aangepaste sjablonen maken om presentaties te reproduceren die specifiek zijn voor uw behoeften. POTX-bestanden worden meestal gemaakt door bedrijven met een standaard basisdia, bedrijfslogo's en kop- en voetteksten van bedrijven.

Programma's die openen POTX bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter

Over POTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .potx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerPoint Open XML Presentation Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.