Hoofd : Bestandsextensies : .cx3 Het dossier

.cx3 Bestandsextensie

Bestandstype CMS Recorded Video File

Ontwikkelaar IDView
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.CX3 optienummer

Videobestand opgenomen door Central Manager System (CMS), een reeks programma's die worden gebruikt om video op te nemen met DVR-systemen; slaat de video op in een eigen CX3-indeling, maar kan worden afgespeeld met het DVR Player-programma dat bij de CMS-software wordt geleverd.

Meer informatie

Met de CMS DVR Player kunt u de CX3-video exporteren naar het .AVI -formaat. Kies Tools → Converteren naar AVI vanuit het programmamenu.

OPMERKING: De CMS-software is beschikbaar met DVR, videobewaking en andere monitoringoplossingen gekocht van IDView. Het kan ook gratis worden gedownload van de IDView-website via de onderstaande programmakoppeling.

Programma's die openen CX3 bestanden
Windows
IDView CMS

Over CX3 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cx3 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CMS Recorded Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.