Hoofd : Bestandsextensies : .pfm Het dossier

.pfm Bestandsextensie

Bestandstype Printer Font Metrics File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

.PFM optienummer

Adobe Type 1-lettertype dat wordt gebruikt door het Microsoft Windows-besturingssysteem; omvat metingen van karakters binnen het lettertype; vereist een bijbehorend .PFB -bestand voor het lettertype; bevat niet de eigenlijke lettertype-glyphs, maar helpt het lettertype in het PFB-bestand juist weer te geven.

Meer informatie

Als u PFM / PFB-lettertypen in Windows 7 wilt installeren, kopieert u de PFM- en PFB-bestanden naar de map C: \ Windows \ Fonts \, klikt u met de rechtermuisknop op het PFM-bestand en selecteert u 'Installeren' in de lijst. . U kunt het lettertype dan bekijken met de Microsoft Windows Font Viewer, die kan worden geopend door naar de map \ Windows \ Fonts \ in de Windows Verkenner te gaan of door "lettertype" in het zoekvak van Windows Start menu te typen en vervolgens op "View" te klikken. geïnstalleerde lettertypen "uit de bevolkte zoeklijst.

OPMERKING: Als het PFB-bestand niet in dezelfde map staat als het PFM-bestand, bevindt het zich misschien in de map \ PSFONTS \ en kan het PFM-bestand zich bevinden in de map \ PSFONTS \ PFM \.

Programma's die openen PFM bestanden
Windows
Microsoft Windows Font Viewer

Over PFM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pfm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Printer Font Metrics File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.