Hoofd : Bestandsextensies : .an Het dossier

.an Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Edge Animate Project File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.AN optienummer

Projectbestand gemaakt door Adobe Edge Animate, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde webpagina-inhoud; bevat een multitrack-tijdlijn voor het animeren van webpagina-elementen; bevat jQuery (een JavaScript-bibliotheek) voor het inschakelen van animaties; kan worden gebruikt als een alternatief voor het maken van webpagina's met Flash.

Meer informatie

Wanneer u een project opslaat in Edge Animate, slaat u feitelijk een .HTML -bestand op. Nadat u ervoor hebt gekozen op te slaan, maakt Edge Animate een map met het bestand .HTML . Het maakt echter ook het AN-projectbestand en bijbehorende .CSS en .JS -bestanden aan die nodig zijn voor de animatie.

AN-bestanden kunnen worden gebruikt om .ANTMPL sjabloonbestanden te maken:

Selecteer Bestand → Opslaan als sjabloon ..., geef uw bestand een naam, selecteer de opslaglocatie en klik op Opslaan.

Adobe Edge, de voorganger van Edge Animate, gebruikt de .EDGE -extensie. Deze extensie kan door elkaar worden gebruikt met de extensie ".an". De extensie ".an" is nu de standaardnaam. OPMERKING OPMERKING: Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet langer actief ontwikkeld.

Programma's die openen AN bestanden
Windows
Adobe Edge Animate
Macintosh
Adobe Edge Animate

Over AN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .an is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Edge Animate Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.