Hoofd : Bestandsextensies : .pez Het dossier

.pez Bestandsextensie

Bestandstype Prezi Desktop Presentation

Ontwikkelaar Prezi
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PEZ optienummer

Presentatie gemaakt door Prezi Desktop, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van "zoompresentaties", met een enkel canvas dat kan worden gepand, geroteerd en ingezoomd om verschillende notities en afbeeldingen op het canvas te bekijken; kan meerdere ingezoomde stilzetkaders bevatten waar de presentator doorheen kan navigeren.

Meer informatie

Prezi Desktop-presentaties kunnen worden geëxporteerd naar zelfstandige toepassingen voor Windows en Mac OS X. Ze kunnen ook door geregistreerde gebruikers worden geüpload naar de Prezi-website om online te bekijken. Voor de websitetoepassing is een webbrowser vereist waarop de Adobe Flash Player-invoegtoepassing is geïnstalleerd.

Programma's die openen PEZ bestanden

Over PEZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pez is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Prezi Desktop Presentation beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.