Hoofd : Bestandsextensies : .w Het dossier

.w Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenEdge Architect Source Code File

Ontwikkelaar Progress Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is W file?

Broncodebestand gebruikt door OpenEdge Architect, een IDE die wordt gebruikt om softwareprogramma's te ontwikkelen; bevat programmacode, procedures en formulieren die worden gebruikt om een applicatie te compileren; kan worden geopend en bewerkt in het perspectief van AppBuilder.

Programma's die openen W bestanden
Windows
Progress OpenEdge Architect

Bestandstype2 Google Toolbar Search History File

Ontwikkelaar Google
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text

.W optienummer2

Bestand gemaakt door de Google Toolbar, een webbrowser-add-on die Google Zoeken op het web gebruikt; slaat een lijst op van historische zoekopdrachten uitgevoerd met Google Toolbar; soms gebruikt in de forensische wetenschap bij het uitzoeken waar de gebruiker het laatst naar op zoek was op het web.

Meer informatie

W-bestanden worden opgeslagen in de volgende map nadat je Google Toolbar hebt geïnstalleerd:

C: \ Users \ [gebruiker] \ AppData \ Roaming \ Google \ Local Search History \

OPMERKING: Google Toolbar is niet beschikbaar voor Chrome, omdat Chrome Google al standaard gebruikt voor zoekopdrachten op het web. Bovendien is Google Toolbar voor Firefox stopgezet.

Programma's die openen W bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer

Over W bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .w is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Toolbar Search History File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.