Hoofd : Bestandsextensies : .pbj Het dossier

.pbj Bestandsextensie

Bestandstype1 Pixel Bender Bytecode File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

Wat is PBJ file?

Afbeeldingsfilterbestand gemaakt door Pixel Bender Toolkit, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van aangepaste afbeeldingsfilters voor Flash-toepassingen, Photoshop en andere Adobe-producten; bevat bytecode (uitvoerbare binaire code) die is gecompileerd uit een bestand .PBK ; gebruikt voor het uitvoeren van beeldmanipulaties zoals vervagen, pixelaties, fades en krullen.

Meer informatie

PBJ-bestanden kunnen worden gebruikt in Adobe Flash Player-toepassingen, omdat Flash Player de Pixel Bender-runtime bevat. PBJ-bestanden kunnen dynamisch worden geladen met behulp van ActionScript, de taal die Flash-toepassingen aandrijft.

Programma's die openen PBJ bestanden
Windows
Adobe Flash Player
Linux
Adobe Flash Player
Macintosh
Adobe Flash Player
Adobe Pixel Bender Toolkit

Bestandstype2 PowerBackup Job File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Backup bestanden
Formaat Text

.PBJ optienummer2

Bestand gemaakt door PowerBackup, een CyberLink-programma dat wordt gebruikt voor geplande back-ups; slaat een back-uptaak op en omvat de geplande back-uptijd, een lijst met bronbestanden en -mappen, de doellocatie voor de back-uparchieven ( .PBF of .PBA bestanden) en de methode (volledig, differentieel of back-up).

Meer informatie

Met PBJ-bestanden kunnen gebruikers de back-uptaakinstellingen opslaan om later te gebruiken of over te dragen naar een andere computer.

Programma's die openen PBJ bestanden
Windows
CyberLink PowerBackup 2.6
CyberLink Media Suite

Over PBJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pbj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PowerBackup Job File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.