Hoofd : Bestandsextensies : .email Het dossier

.email Bestandsextensie

Bestandstype Outlook Express Email Message

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Text and Binary

.EMAIL optienummer

Een EMAIL-bestand is een e-mailbericht gemaakt met Microsoft Outlook Express, een e-mail- en nieuwsclient gebundeld met Internet Explorer 4.0 tot 6.0. Het bevat een bericht maar kan ook een e-mailbijlage opslaan, een bestand dat met het bericht is verzonden.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je geen EMAIL-bestand tegen omdat het programma (Microsoft Outlook Express) dat het bestand gebruikt niet meer bestaat. EMAIL-bestanden zijn ook een obscuur alternatief voor het veel algemenere .EML -bestand. Als u het EML-bestand echter vindt en moet openen, kunt u Microsoft Outlook Express gebruiken. Als u geen exemplaar van Outlook Express kunt vinden, kunt u een teksteditor gebruiken om de delen van het EML-bestand te bekijken die in de tekst zijn opgeslagen.

Programma's die openen EMAIL bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express

Over EMAIL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .email is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outlook Express Email Message beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.