Hoofd : Bestandsextensies : .part00000 Het dossier

.part00000 Bestandsextensie

Bestandstype WinOptimizer Split Archive Part 1

Ontwikkelaar Ashampoo
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.PART00000 optienummer

Eerste deel van een gesplitst archief gemaakt met WinOptimizer, een onderhouds- en optimalisatieprogramma voor Windows; gemaakt door de File Splitter & Joiner tool meegeleverd met het programma; kan worden samengevoegd met andere delen (d.w.z. ".part00001", ".part00002", enz.) om het originele bestand te herstellen.

Meer informatie

WinOptimizer voegt het onderdeelnummer toe aan het einde van de bestandsnaam wanneer gesplitste archiefdelen worden gemaakt. MyMovie.wmv zou bijvoorbeeld delen bevatten MyMovie.wmv.part00000, MyMovie.wmv.part00001, MyMovie.wmv.part00002, enz.

OPMERKING: gesplitste archieven worden gebruikt voor het scheiden van grote bestanden in kleinere delen voor opslag op diskettes, cd's en dvd's.

Programma's die openen PART00000 bestanden

Over PART00000 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .part00000 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WinOptimizer Split Archive Part 1 beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.