Hoofd : Bestandsextensies : .gdraw Het dossier

.gdraw Bestandsextensie

Bestandstype Google Drive Drawing

Ontwikkelaar Google
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Text

.GDRAW optienummer

grafisch bestand gebruikt door Google Drive, een cloudgebaseerde bestandsopslagservice; slaat een URL-verwijzing op naar een Google Docs-tekening, die vector- en rasterafbeeldingen kan omvatten; kan dubbel worden geklikt om de tekening in Google Docs (in de webbrowser van de gebruiker) te openen.

Meer informatie

Wanneer de desktop-client van Google Drive is geïnstalleerd, worden GDRAW-bestanden opgeslagen in een speciale lokale map met de naam Google Drive. Deze bestanden fungeren als verwijzingen naar tekeningen van Google Documenten die online zijn opgeslagen. Ze worden opgeslagen in een eenvoudige tekstindeling.

OPMERKING: in 2018 zijn de Google Drive-bureaubladtoepassingen niet meer beschikbaar, maar u hebt nog steeds toegang tot Google Drive online.

Programma's die openen GDRAW bestanden
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
iOS
Google Drive for iOS

Over GDRAW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gdraw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Drive Drawing beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.